ondernemers

Haaren Majesteit gaat door


27 april is er in Haaren weer een Koningsdagviering!

Het kan weer!

Vorig jaar nog kwam er vanuit de vrijwilligers een noodkreet: Zonder hulp geen Koningsdag! ‘Dit vinden wij super jammer en daarom deze oproep! Het kost niet veel van je tijd en je krijgt er enorm veel blije gezichtjes voor terug! Help jij mee deze mooie Haarense traditie voort te zetten?’ Aldus de vraag vorig jaar, met het dringde verzoek als je iets leuks wil organiseren of op de dag zelf wil helpen, te bellen met Froukje via 06-31964394 of Martje via 06-41855231.

Blijkbaar is dat in ieder geval zover voldoende gelukt dat dit jaar het Oranjefeest ook in Haaren weer door kan gaan! Er komt een kleedjesmarkt in Park Ruijbosch, en voor de diverse kinderactiviteiten wordt gebruik gemaakt van de boerderij De Schaapjes. Wat daartussen en omheen allemaal gedaan wordt, daarover ontvangt u vast en zeker nog meer informatie; belangrijkste voor nu is: zet het in je agenda!