Care Inn

Een topavond voor ladies only met opbrengst voor de voedselbank


Op 19 april om 18.45 uur organiseert Innerwheel Tilburg Triborch de inmiddels befaamde Ladiesnight in Tiliander.

Kom naar de ladies only filmavond in Tiliander.

Het betreft een jaarlijks terugkerend evenement. Dit jaar is gekozen voor de film Tea with Mussolini, een film met een geweldige cast. Er zijn leuke standjes die een diversiteit aan spulletjes aanbieden. Tijdens de pauze is er muziek met Sayezz.

Het filmticket kost € 25, dit is inclusief twee consumptiebonnen, koffie, thee en chocola van Saranne! De opbrengst van de Ladiesnight gaat dit jaar naar de Voedselbank. De Voedselbank heeft onze hulp hard nodig. Door de stijging van de prijzen van energie en voedsel is het aantal mensen dat gebruik maakt van de Voedselbank de laatste maanden behoorlijk toegenomen.

Inner Wheel is Tilburg Triborch is een serviceclub van 24 enthousiaste vrouwen uit Tilburg en omgeving. Ze steunen goede doelen door “handjes” te leveren of geld te doneren. Dit geld komt van activiteiten die ze jaarlijks organiseren zoals, de Ladies Night, het Running Dinner en de winterwandeling te Oisterwijk.

Kaarten zijn te bestellen via projecten@iw-tt.nl. Ook vragen zijn hier welkom. Meer informatie over Innerwheel vind je op www.innerwheel.nl.

Kortom, een topavond, ladies only, waarbij je ook nog de Voedselbank steunt!