Care Inn

Boeren, burgers, burgemeesters en wethouders doen het!


Met NLdoet, doet iedereen mee om de wereld een beetje mooier te maken.

Burgemeester Hans Janssen was te gast bij Martino in de wijk Pannenschuur (Bron: Gemeente Oisterwijk).

Tijdens de jaarlijkse vrijwilligersactie van het Oanje Fonds werden er ook in onze gemeente weer mooie activiteiten georganiseerd. Vele vrijwilligers, en ook bedrijven hielpen mee. Zo ook burgemeester en wethouders.

Wethouder Anne Cristien Spekle (midden) hielp mee in de Catharinenberg (Bron: Gemeente Oisterwijk).

De bewoners van woonvoorziening Martino in Oisterwijk konden tijdens hun bakworkshop rekenen op de hulp van Burgemeester Hans Janssen. Wethouder Dion Dankers stak de handen uit de mouwen voor het project ‘Oog voor elkaar’ van Stichting Rick en hielp daarnaast ook nog mee bij een High Tea voor bewoners van Haarensteyn. Wethouder Anne Cristien Spekle zette zich in bij de ouderen in de Catharinenberg; ze maakte met hen een activiteitenbord.

Wethouder Dion Dankers ging het park in (Bron: Gemeente Oisterwijk).

Ben je nog geen vrijwilliger, of wil je eens wat anders proberen? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

Mocht je niet willen wachten tot volgend jaar, kijk dan nu al op de vacaturebank, met hier (klik) een selectie van wat er deze maand gevraagd wordt.