Care Inn

Regiobank neemt overboekingskosten voor haar rekening bij overboeking naar Turkije


Boek kosteloos over naar Turkije en doneer aan Giro555 bij RegioBank.

Regiobank en Midden Brabant Advies aan de Baerdijk in Oisterwijk (Foto: Joris van der Pijll).

De afgelopen week heeft RegioBank gezien dat klanten geld overmaken aan dierbaren in de getroffen gebieden. Ook RegioBank draagt graag bij. Daarom is het overboeken van geld naar iemand in Turkije nu kosteloos. RegioBank compenseert de transactiekosten van particuliere overboekingen naar Turkije binnen vijf werkdagen.

Daarnaast doneren zij het bedrag van de transactiekosten van elke particuliere overboeking naar Turkije aan Giro555. Dit doen zij gedurende drie maanden. Zo steunt de bank iedereen in Nederland die familie of vrienden direct wil helpen en dragen ze met de donatie bij aan de slachtoffers in zowel Turkije als Syrië. Helaas is het vanwege sancties niet mogelijk om vanuit Nederland geld over te maken naar Syrië.

Hoe het werkt leest u op de website van RegioBank (klik hier)

Doe je mee?

Ook in onze dorpen wonen familieleden van de in het rampgebied getroffen slachtoffers. Voor de steun aan de slachtoffers van deze ramp is Giro 555 geopend. Via www.giro555.nl is uw donatie welkom. Organiseer je zelf een actie, of doe je mee met een actie waar je graag extra aandacht voor wil? Mail dan kort je informatie naar mail@oisterwijknieuws.nl

Klik hier voor meer informatie en acties voor Giro 555