Care Inn

Partij PRO: vertrouwen basis voor samenwerking raad en ambtenaren


Afgelopen donderdag heeft PRO samen met rest van de gemeenteraad, burgemeester en wethouders, en ambtenaren gekeken hoe ze de onderlinge samenwerking kunnen verbeteren. PRO zag dat men goed prioriteiten stellen belangrijk vindt, maar dat vertrouwen in elkaar en afspraken nakomen daarvoor de basis moet zijn.

De avond was naar aanleiding van een advies uit een kritische enquête. Daarin werd inwoners, politiek en ambtenaren naar hun mening gevraagd over de Lokale Democratie. Inwoners gaven aan dat ze de onderlinge samenwerking graag verbeterd zien. U kunt de resultaten van die enquête nalezen op de website van de gemeente.

Ambtenaren en politiek staan veel dichter bij elkaar dan vooraf gedacht. Dat was op die donderdagavond een belangrijke vaststelling voor PRO. Niet zo verwonderlijk, want iedereen wil uiteindelijk het beste voor Oisterwijk. Maar PRO is verheugd dat iedereen het er ook over eens is dat vertrouwen in elkaar en afspraken nakomen daarvoor aan de basis staat. De persoonlijke kennismaking met de 30 (!) aanwezige ambtenaren helpt daar natuurlijk bij. Een geslaagde avond, waarbij PRO de diepgevoelde wens uitspreekt dat we het gaan doen zoals we besproken hebben.

 

Het bericht PRO: vertrouwen basis voor samenwerking raad en ambtenaren verscheen eerst op PRO Oisterwijk.

 

Meer politiek- en gemeentenieuws

Bovenstaande bericht is door de politieke partij geplaatst op hun website. Oisterwijk Nieuws verspreid deze berichten automatisch, om u op de hoogte te houden van hun politieke standpunten. Alle partijen die hieraan meewerken worden getoond.

Meer politiek- en gemeentenieuws leest u in het thema Gemeente (klik!)