Care Inn

PaasPOPpelarij met the sounds of spring in Tiliander Oisterwijk


Strakke gitaren, swingende drums, klaterend koper- en kleppenwerk. Allemaal elementen voor een bijzonder evenement: PaasPOPpelarij.

Op de avond van vrijdag 31 maart is de theaterzaal van Tiliander opnieuw het podium voor een bijzondere muzikale ontmoeting van muzikanten van Het Oisterwijks Orkest (HOO) en POPschool Groovability. Een uniek evenement in een bijzondere samenwerking: Paaspoppelarij!

PaasPOPpelarij met the sounds of spring in Tiliander Oisterwijk

In verschillende samenstellingen laten de jonge talentvolle popmuzikanten van Groovability hun kwaliteiten horen. In zelfstandige bands én in samenspel met het grote orkest van HOO. Het programma bestaat uit muziek van hedendaagse populaire artiesten en gouden popclassics. PaasPOPpelarij brengt het lentefrisse geluid van verschillende muziekstromingen bij elkaar. Al vijf keer eerder zorgde Paaspoppelarij voor een volle zaal. Vanwege de coronamaatregelen moest de reeks worden onderbroken, maar nu staan de muzikanten weer te trappelen om hun muzikaal enthousiasme te mogen delen met een groot publiek.

Om iedereen de kans te geven om te genieten van Paaspoppelarij en kennis te maken met Het Oisterwijks Orkest en Popschool Groovability, is de toegangsprijs laag gehouden. Vanaf 16 jaar €5. Voor jonge bezoekers tot 16 jaar slechts €1. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via de ticketservice van Tiliander (klik). Paaspoppelarij begint om 20.00 uur; de zaal is open vanaf 19.30 u.