Care Inn

Ontwikkel jezelf als leidinggevende en groei door in jouw organisatie *


Een goede leidinggevende is ambitieus en leergierig. Ze staan open om zichzelf te ontwikkelen op zakelijk en persoonlijk gebied. Om binnen een organisatie door te groeien tot manager is het belangrijk om open te staan om steeds iets nieuws te leren. Naast dat je mensen moet kunnen aansturen, is het ook van groot belang dat je kennis hebt over het vak en weet wat er allemaal speelt binnen je organisatie.

Cursussen volgen voor je ontwikkeling

Het is belangrijk om inhoudelijk op de hoogte te zijn over wat speelt binnen je branche. Is jouw organisatie bijvoorbeeld actief binnen online marketing, zorg er dan voor dat je weet wat gebeurd.  Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat je up-to-date bent met de verschillende programma’s. Één van deze programma’s is Google Analytics. Kennis van Google Analytics 4 is onmisbaar binnen een bedrijf als je werkt met verschillende online campagnes. Vaak kun je al binnen één dag veel leren door een ga4 training te volgen.

Het uitbouwen van je sterke kanten

Een fout die veel werknemers maken is dat ze beter willen worden in de dingen die ze al goed kunnen. Jezelf doorontwikkelen gaat daarentegen vooral om het leren van nieuwe competenties en vaardigheden. Deze competenties en vaardigheden bouwen  je sterke kanten vanzelf verder uit. Dit kan al door hier elke dag slechts 20 minuten mee bezig te zijn. Ga maar eens na als je elke dag voor een jaar lang 20 minuten aan de slag gaat met je ontwikkeling, hoeveel je dan in één jaar gedaan zou kunnen hebben. Probeer je nieuwe geleerde dingen ook meteen in de praktijk te brengen. Alleen kennis opnemen heb je niks aan. Ga maar eens na hoe vaak je bijvoorbeeld een cursus hebt gedaan waarvan je dacht: “dat is interessant!” om hier vervolgens nooit iets mee te doen.

Jezelf ontwikkelen met behulp van een opleiding

Benieuwd wat een opleiding voor jou kan betekenen om jezelf door te blijven ontwikkelen? Een opleiding bied een stabiele basis om met jezelf aan de slag te gaan. Je kunt binnen een opleiding veel leren en er is ruimte om jezelf te verbeteren. Er zijn veel aanbieders in opleidingen, zoals NIMA Opleidingen. Kijk vooral welke opleiding het beste bij jou past.

Ben jij klaar om aan jezelf te werken? Wacht dan niet langer en begin met de beste versie van jezelf te worden! Blijf groeien door wekelijks bezig te zijn met je ontwikkeling. Wie weet ben jij op korte termijn leidinggevende binnen jouw organisatie.

* Uitleg over de ster in de titel en de ‘pen met munten’ leest u in onze Disclaimer