Krekul

Midden Brabant Advies gaat samenwerken met Financieringsgilde Tilburg *


Peter Dirks, directeur-bestuurder van financieel advieskantoor Midden Brabant Advies en Alexander Egberink van Financieringsgilde Tilburg zijn op woensdag 1 februari 2023 een samenwerkingsovereenkomst aangegaan. Beide ondernemingen blijven daarbij onafhankelijk opereren.

Peter Dirks (links) en Alexander Egberink (rechts).

Peter Dirks: “We merken dat veel ondernemingen tijdens en direct na de coronaperiode in een transitiefase zitten. In deze fase is er behoefte aan (werk)kapitaal. De grootbanken geven veelal niet thuis, waardoor er steeds vaker een beroep gedaan wordt op ons als zelfstandig en onafhankelijk financieel adviseur. De zakelijke financieringsmarkt wordt steeds complexer en vergt meer en meer maatwerk. We zijn verheugd om hiervoor te kunnen samenwerken met Financieringsgilde. Wij konden onze ondernemers al voorzien van vele financieringsoplossingen, doch met de samenwerking ontstaan er vele financieringsmogelijkheden extra.”

Alexander Egberink: “Het vinden van gepast kapitaal voor je onderneming is een key-succesfactor geworden voor bedrijven. Er zijn dermate veel aanbieders en mogelijkheden, dat het altijd lonend is om voor dit proces een expert in te schakelen. Wij zijn in staat om de beste voorwaarden voor de klant te verkrijgen. Bovendien geven veel aanbieders ons korting op de afsluitkosten welke we doorgeven aan de klant. Per saldo dus de grootste slagingskans zonder gedoe.”

De kracht van samenwerken
Bij zakelijk financieren is een gestructureerde aanpak van belang. ‘Zo brengen wij de financieringsbehoefte in kaart, analyseren wij de mogelijkheden, adviseren en bemiddelen in voor u passende financieringsmogelijkheden en voeren wij voor u de onderhandelingen bij de geldverstrekker(s). Midden Brabant Advies is samen met Financieringsgilde u graag van dienst. U kunt voor alle financieringsvraagstukken en -mogelijkheden bij ons terecht.’ Denk aan:
– U gaat een onderneming starten;
– Uw bedrijf groeit en wil verder groeien;
– U heeft internationale ambities;
– U overweegt een bedrijfsovername;
– U wilt verduurzamen en/of innoveren;
– U wilt het bedrijf verkopen of gereed maken voor uw opvolger;
– Er zijn tijdelijke tegenvallers op te vangen.

Voor informatie en/of advies bel of mail Midden Brabant Advies. Zij zijn u graag van dienst. Naast financieren kunnen zij u tevens helpen bij de risico-inventarisatie van uw bedrijf/onderneming en u de meest passende verzekeringsoplossingen aanbieden. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank laten zij u ook graag kennismaken met modern bankieren.

Telefoon 013-5212001 (keuze 4)
Mail: info@middenbrabantadvies.nl

 

* Uitleg over de ster in de titel leest u in onze Disclaimer