Care Inn

Carnavalsmis en middag met KansPlus in Oisterwijks Döllekesgat


Prins Nick en Prinses Janneke en raad van 11 gaan u voor en organiseren samen met de leden en vrijwilligers van KansPlus weer een carnavalsmis en carnavalsmiddag. Beide op andere locaties dan in het verleden!

Janneke en Nick, Prinses en Prins (Bron: Facebook KansPlus Oisterwijk)

we zen ut nog lang nie zat! 5×11 in Dollekesgat!

Zo luidt het motto van carnaval 2023 in Oisterwijk, het Döllekesgat. Kansplus Oisterwijk e.o. bestaat in dit jubileumjaar van feestvierend carnaval zélf 60 jaren! Ook zij zijn het nog niet zat! Duidelijk is dat er nu andere behoeftes zijn dan 60 jaar geleden maar de carnaval blijft een feestelijk item, daar doen ze graag weer aan mee! Dit jaar zijn er wel wat veranderingen in de locaties, dus let op!

De carnavalsmis is dit jaar in de H. Joanneskerk , de Lind 50. Hier is voor gekozen omdat de vereniging het over een andere boeg wilden gooien. De Eucharistieviering is nu een Gebedsdienst waar u allen welkom bent. Deze carnavalsdienst begint op zondag 19 februari om 11.00 uur. Prins Nick en Prinses Janneke heten u hier van harte welkom met hun Raad van 11. Ze hebben er weer zin in en  allen zijn blij dat het weer kan. Iedereen is in deze dienst welkom. Hier komen alle carnavalsvierders samen: Prins John de Urste, Jeugdprinses Frederike 1, Prins Dorus en de Zotte Mulders, boerenbruidspaar, de Piepertjes, Znerik en u allen…

Op dinsdagmiddag 21 februari is er een carnavalsmiddag bij Toon en Emelie in Proeflokaal ’t Gelagh, Lindeplein 3. De middag begint om 14.00 uur en om 17.00 uur sluit hier de carnaval van KansPlus Oisterwijk e.o af. Deze middag is voor iedereen toegankelijk, maar de jongeren krijgen er wel hun eigen ruimte om carnaval te vieren. De organisatie is bijzonder blij met de sponsoren die deze middag mogelijk maken!

KansPlus Oisterwijk e.o. is een belangennetwerk voor mensen met een verstandelijke beperking en hun verwanten. Door het jaar heen organiseren zij activiteiten voor de eigen leden, en ook waar iedereen welkom is. Voor Carnaval 2023 zwaaien Nick en Janneke de scepter, en zij zullen de diverse verenigingen, hoogheden en carnavalsvierders gastvrij ontvangen.