Care Inn

Winkelend publiek doneert mooi bedrag aan Wensambulance


In de maand december konden de klanten van Albert Heijn in Oisterwijk hun statiegeldbonnetjes doneren voor WensAmbulance Brabant.

Carla van Albert Heijn Oisterwijk overhandigt de cheque aan WensAmbulance Brabant vrijwilliger Barry van Brakel.

De opbrengst bedroeg maar liefst € 224,25 waarmee WensAmbulance Brabant zijn hooggewaardeerde vrijwilligerswerk kan continueren zoals het brengen van de wensvrager naar een museum, Efteling, familiebezoek, ( oude ) werkgever, strand bezoek, sportclub, crematie of bruiloft. Deze Stichting brengt terminaal zieke mensen die niet of nauwelijks kunnen lopen, overal in Nederland naar toe in het kader van het vervullen van zijn of haar laatste wens.

Niets is de 60 chauffeurs en 100 verpleegkundigen te veel. WensAmbulance Brabant rijdt met vijf supermodern uitgeruste ambulances werkelijk overal naar toe. Blijf niet zitten met een wens voor een terminaal ziek iemand, maar neem contact op met www.wensambulancebrabant.nl

In principe kunnen de vrijwilligers de volgende dag al voor de deur staan om de zieke een fantastische dag aan te bieden. Er hoeft voor deze activiteit niet betaald te worden en daarom is WensAmbulance Brabant super blij met de donatie van het winkelende publiek.