ondernemers

Partij PRO: Nieuwjaarsreceptie PRO: ‘blij dat we weer bij elkaar kunnen komen’


Afgelopen zaterdag heeft PRO voor het eerst sinds 2020 weer een nieuwjaarsreceptie voor en met haar leden gehouden. ‘Ik ben blij dat we weer fysiek bij elkaar kunnen komen nadat we het twee jaar lang hebben moeten overslaan’ aldus partijvoorzitter Joris Leermakers. ‘Vergaderen via schermpjes is mooi, maar elkaar in het echt ontmoeten, daar gaat toch niks boven’, vervolgde hij. Hij bedankte alle fractieleden voor het harde werk van afgelopen jaar met een bos bloemen. De combinatie van een baan of studie met het politieke werk voor PRO is een zware belasting en dat verdient waardering.

De nieuwjaarsreceptie vond plaats in de Tiliander, tegen de achtergrond van de fototentoonstelling van de lokale Oisterwijkse fotografievereniging. De bijeenkomst werd drukbezocht, vrijwel de helft van alle PRO-leden was aanwezig. Daaruit blijkt een grote betrokkenheid bij de progressieve partij. Reden genoeg voor de voorzitter om een oproep aan alle leden te doen om zich in te blijven zetten voor de lokale gemeenschap en de groene, sociale en inclusieve idealen van PRO uit te blijven dragen.

 

Het bericht Nieuwjaarsreceptie PRO: ‘blij dat we weer bij elkaar kunnen komen’ verscheen eerst op PRO Oisterwijk.

Bron: Partij PRO

Meer politiek- en gemeentenieuws

Bovenstaande bericht is door de politieke partij geplaatst op hun website. Oisterwijk Nieuws verspreid deze berichten automatisch, om u op de hoogte te houden van hun politieke standpunten. Alle partijen die hieraan meewerken worden getoond.

Meer politiek- en gemeentenieuws leest u in het thema Gemeente (klik!)