Krekul

Oisterwijkse bij Beste Liedje Uit Eigen Land


Muziekkenner en GUO kracht Jos Creusen beveelt haar aan, en dat is niet zo vreemd. De Oisterwijkse Kathleen Willems zingt haar ‘Shot me down’.

Kathleen zingt ‘Shot me down’ (Fragment uit de video van NL Music)

‘De Oisterwijkse siso-writer Kathleen Willems staat met anderhalf been en twee vingers in de neus, dus bijna in de halve finale van ‘Het Beste Liedje Uit Eigen Land’, aldus Jos die het nummer van Kathleen meteen ook tot het ‘beste liedje van Oisterwijk, Noord-Brabant, ja minstens heel Nederland en verre omstreken’ benoemt. Helaas is de stemronde gesloten, maar daarmee is het optreden van Kathleen niet minder (bekijk en beluister onderstaande video), ze werd met 28% van de stemmen dan ook het meeste aangeklikt!

En ook leuk om alvast te benoemen: Op Tweede Pinksterdag 29 mei luistert u tijdens GUO’s muzikale ochtendwandeling in het Oisterwijks bos-en vennengebied en/of de middagwandeling over de Oisterwijkse heide, samen met boswachter Frans Kapteijns ook naar muziek van Kathleen. Lees  er hier meer over…