The Make

Loop mee en kijk naar vogels met IVN Oisterwijk


Op zondag 22 januari organiseren de vrijwilligers van IVN Oisterwijk een excursie waarbij de overwinterende vogels in de regio centraal staan.

Loop mee met IVN (Foto: Leny van Schijndel)

Tijdens deze excursie zullen de deelnemers de kans krijgen om deze prachtige dieren te observeren en meer te leren over hun leefwijze. Het nonnetje zal bijvoorbeeld een van de belangrijkste vogels zijn tijdens deze excursie, dat tijdens de wintermaanden vaak te zien is in de omgeving.

De excursie begint om 10:00 uur en zal plaatsvinden op Rijksweg 5 in Biezenmortel. De ervaren gidsen zullen de deelnemers meenemen op een interessante wandeling door de mooiste plekjes van de omgeving, op zoek naar zoveel mogelijk verschillende soorten overwinterende vogels.

Na afloop van de excursie zijn alle deelnemers welkom om te genieten van een heerlijke kom erwtensoep, terwijl ze hun ervaringen van de ochtend kunnen delen. Het IVN Oisterwijk nodigt iedereen van harte uit om deel te nemen aan deze leerzame en smakelijke excursie.