Care Inn

Lezing over sterren door Emile Weijters bij IVN Oisterwijk


Op donderdag 16 februari organiseert IVN Oisterwijk een lezing over sterren door Emile Weijters.Deze lezing biedt de gelegenheid om meer te leren over de fascinerende wereld van de sterren en het universum.

Bijzondere kleuren en beweging van sterren

Emile Weijters is een ervaren spreker die regelmatig lezingen verzorgt over verschillende wetenschappelijke onderwerpen. Tijdens deze lezing zal hij de deelnemers meenemen op een reis door de geschiedenis van de sterrenkunde en zal hij ingaan op verschillende aspecten van het universum, zoals bijvoorbeeld de verschillende sterrenstelsels en de werking van planeten.

De lezing begint om 20:00 uur en zal plaatsvinden in De Nieuwe Burght aan de Sportlaan 24 in Oisterwijk. IVN Oisterwijk hoopt u te mogen verwelkomen op deze interessante en leerzame lezing.