uitgelicht

Janneke de Bijl in Tiliander Oisterwijk


Net als iedereen heeft Janneke misschien niet lang meer te leven. Ze wil geen kind, geen broodfonds en geen huis dat haar persoonlijkheid weerspiegelt (liever niet zelfs). Maar wat dan wel? Hoe stel je doelen als je een weekendje Veluwe precies even leuk vindt als een maand Curaçao?

Janneke de Bijl (Foto: Bas Losekoot)

In Dit is het nou observeert Janneke er weer op los. Ze hoeft maar om zich heen of in de spiegel te kijken, en de absurditeit van de worstelende mens dient zich alweer aan.

Over Janneke de Bijl:
Janneke won in 2017 de jury- en publieksprijs van Cameretten en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot een van de comedytalenten van 2019. Ook is Janneke lid van Comedytrain.

De pers:
“Hans Dorrestijn hoeft niet meer te zoeken. In Janneke de Bijl heeft hij een waardige opvolger.” – Trouw
“In haar gevatte liedjes komt het kleine leed (…) tot zijn recht. Hierin overheerst het komische, versterkt door De Bijls flexibele rijmwerk” – NRC
“Gortdroog en een tikje zwartgallig zijn de handelswaren van deze comedian. (…) Licht cynisch (…) en met een grote portie zelfspot.” – Theaterkrant

Janneke de Bijl is te zien in Tiliander op zaterdag 21 januari om 20.30 uur. Entree € 17,50. Kaarten zijn te bestellen via Tiliander.com of door te bellen naar 013 207 3333.