Care Inn

Einde van goede reeks Nemelaer Haaren


Een overwinning voor de mannen in Leiden waar niets op viel af te dingen. Nemelaer staat weer met beide benen de grond. FC Boshuizen was op vele fronten deze zondag sterker dan Nemelaer waar de intentie nog wel aanwezig leek maar waar collectief een off-day had.

Nemelaer Haaren op bezoek in Leiden

Nemelaer kwam als snel op voorsprong. Joeri Vugts knalt vanaf zeventien meter in de kruising na een combinatie met Luuk Vermeer. Maar rond het half uur geeft Nemelaer de voorsprong uit handen. Eerst was het spits Ahmed Vandi die profiteerde van een onachtzaamheid in de verdediging van Nemelaer 1-1(29) en heel kort daarna ziet Jason Dasburg zijn schot met een onverwachte stuit in het doel verdwijnen. 2-1(31). De thuisploeg oogt iets sterker echter komt wel heel gemakkelijk aan de doelpunten. Met enig geluk komt Nemelaer toch nog op gelijke hoogte. Geert vd Ven lanceert Jasper van Venrooij die vanaf 17 mtr hard op doel knalt. Doelman Oussama Zayzaoui kreeg geen vat op de bal. 2-2 37).

Voor de pauze was Nemelaer heel onrustig aan de bal en kreeg moeilijk grip op de gedreven tegenstander. Na de rust was dat niet veel beter. Na een mooie aanval over veel schijven wordt de bal klaar gelegd voor Fortes die vanaf 11 mtr binnen trapt. 3-2(51). FC Boshuizen bleef het beste van het spel houden. Nemelaer kreeg in de slotfase nog wel een aantal goede mogelijkheden via Jasper, Giel vd Ven en Luuk maar wist geen punt uit de strijd te slepen.

a.s. zondag kan Nemelaer deze zure smaak wegspoelen en zal het vol aan de bak moeten wanneer FC Eindhoven op bezoek komt.