ondernemers

Bezoek Oisterwijk tijdens de koopzondagen van 2023


Voor wie op zondag wil winkelen bezoekt Oisterwijk!

Al lekker winkelen in het Oisterwijkse centrum (Foto; Joris van der Pijll).

Gezellig winkelen in het centrum-warenhuis van Oisterwijk kan op alle eerste zondagen van de maand, en nog op een paar extra dagen in het jaar (zie onder). Enkele winkels zijn eerder open, maar de meeste vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur.

Een groot deel van de winkeliers in het Oisterwijkse centrum houden gezamenlijke deze speciale koopzondagen, en soms zijn er winkels die alle zondagen open zijn. Bezoekt u een specifieke winkel, kijk dan vooraf even op de website van die winkel of ze open zijn.

Koopzondagen 2023

5 februari
5 maart
27 maart
2 april
7 mei
4 juni
25 juni
2 juli
6 augustus
3 september
10 september
1 oktober
5 november
26 november
3 december
10 december
17 december
24 december