The Make

600 euro opgehaald bij Kerstactie De Vlinder Oisterwijk


Bij kinderdagverblijf De Vlinder in Oisterwijk heeft maar liefst 600 euro opgehaald voor stichting One Heart Malawi. Deze stichting wordt gerund door ouders van een kindje op het kinderdagverblijf.

De kinderen op het kinderdagverblijf hebben tot en met 6 januari  knutselwerkjes gemaakt, warme chocomel en presentjes verkocht. Mariska Pijnenborg heeft de (zelfgemaakte) cheque dinsdag overhandigd gekregen.

Beroepsopleiding

600 euro voor het goede doel…

Er is in Malawi een groot gebrek aan kansen voor jongeren na het basisonderwijs. Door het oprichten van een opleidingscentrum waar jongvolwassenen een vak leren ontstaan voor hen betere kansen. De bouw van het opleidingscentrum is reeds in volle gang. Eerder werd succes behaald in de realisatie van waterpompen, aangedreven door zonnepanelen, voor water dat nodig is voor het verbouwen van gewassen, drinken en wassen.

De stichting wordt gerund door Mariska, Aaron en Johan. Aaron is geboren in Malawi, waar kansen en keuzes niet vanzelfsprekend zijn. ‘Onze gezamenlijke droom is mensen in Malawi te ondersteunen in hun groei naar zelfredzaamheid.’Op hun website vertellen zij graag meer over wie ze zijn en wat en waarom ze dat doen.

Doneren kan nog via www.OneHeartmalawi.com