ondernemers

Subsidie of financiële ondersteuning voor uw lokaal of sociaal-maatschappelijk initiatief


RegioBank steunt lokale initiatieven die voor verbinding zorgen en bijdragen aan de leefbaarheid van de buurt.

Samen werken we aan buurten waar veel gelegenheid is elkaar te ontmoeten. Zo zorgen we samen voor een fijne buurt waar mensen elkaar nieuw leren kennen, regelmatig ontmoeten en samen dingen ondernemen. Via Samen voor de buurt steunt RegioBank lokale initiatieven die hieraan bijdragen.

Kijk waar uw initiatief aan moet voldoen en start een initiatief op Samenvoordebuurt.nl

Ondersteuning nodig voor een project in Oisterwijk, Moergestel, Heukelom, Haaren, Esch, Biezenmortel, Udenhout, Tilburg, Vught of Cromvoirt? Neem dan contact op met Peter of Marlou Dirks – Zelfstandig Adviseur van RegioBank – Middenbrabantadvies.nl 013-5212001 (keuze 4 overig) of mail uw vragen/wensen naar info@middenbrabantadvies.nl