Care Inn

Studenten halen in Oisterwijk ruim duizend euro op voor goede doel


Mijntje Loonen, Sofie de Kok, Ester van Santvoort en Meike Schraverus zijn studenten van ROC Tilburg en zitten in een excellentie traject, waarbij zij zich inzetten voor het goede doel; de Mentelity Games.

Op de kerstmarkt WinterglO’w in Oisterwijk hebben ze het geweldig goed gedaan. Er kwamen veel mensen, ondanks de kou. ‘We hebben totaal €912.87 opgehaald. Ook hadden we een Willem II t-shirt hangen waar mensen op konden bieden, deze heeft uiteindelijk €250 opgehaald. Dus totaal: €1.162, 87,’ aldus Ester van Santvoort namens de vier meiden.

 

Met Mentelity Games op wintersport.

Het geld werd opgehaald voor de Mentelity Games. De Mentelity Games is een wintersportreis die georganiseerd wordt door de Mentelity Foundation. De stichting zet zich in voor mensen met een lichamelijke uitdaging (beperking). De ski-week in Zwitserland is bedoeld om mensen met een lichamelijke uitdaging weer te laten genieten van de sneeuw. Daarnaast willen ze de mensen laten denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen en hopen ze de mindset van de deelnemers positief te veranderen, zodat ze er in het dagelijks leven ook baat bij hebben.

 

 

DTZ logo low