ondernemers

Oisterwijkse Voedselbank actie opnieuw succesvol


De in Oisterwijk georganiseerde inzamelingsactie voor de Voedselbank is geslaagd! En ja, ook in Oisterwijk wonen mensen die dankbaar gebruik maken van een wekelijks voedselpakket.

Yvonne en Claudia met 24 kratten en 5 dozen voor de Voedselbank.

Afgelopen week hebben Yvonne en Claudia klaar gestaan om de producten van alle inwoners die hebben meegeholpen te verzamelen voor de Voedselbank. Met de kerstdagen in het vooruitzicht hebben vele Oisterwijkers deze actie een warm hart toegedragen. Er werd weer heel veel gebracht. Donderdag komt de chauffeur van de Voedselbank 24 volle kratten en 5 dozen ophalen.

De reacties waren hartverwarmend. Een mevrouw kwam 5 dozen met levensmiddelen brengen. Zij vertelde daarbij dat ze de energietoeslag niet nodig heeft dus voor dat bedrag boodschappen heeft gekocht. Geweldig!

Dankjewel aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen.

 

Ook in Oisterwijk maken inwoners gebruik van de Voedselbank  (Foto: Joris van der Pijll)

 
DTZ logo low