ondernemers

Nemelaer Haaren kampioen


Nemelaer Haaren is winterkampioen geworden in de 1e klasse B na winst op Dosko.

Nemelaer – Dosko


In een matige wedstrijd was Nemelaer wel beter dan de tegenstander die heel veel moeite had met het creëren van kansen. Nemelaer had de beste kansen en had het zichzelf makkelijker kunnen maken door meer te scoren. Uiteindelijk valt op de overwinning niets af te dingen en is Nemelaer de trotse winterkampioen in de 1e klasse!

Met een gezonde passie, inzet en strijd zoals ook op het spandoek vermeld stond speelde Nemelaer de laatste wedstrijd voor de winterpauze. Helaas was Nemelaer in balbezit niet in goede doen waardoor het een rommelige wedstrijd was. De gasten uit Bergen op Zoom werden wel op vele fronten afgetroefd waardoor het wachten was op de openingstreffer van Nemelaer. Jasper van Venrooij had de beste kans om de score te openen maar zijn inzet bij de 2e paal werd door doelman Ouassim el Azzaoui gestopt. Kort voor de pauze komt Joeri Vugts na een perfect pass van Gijs van Baast alleen voor de doelman. Ouassim weet in eerste instantie de inzet te blokkeren echter in de rebound schuift Joeri beheerst binnen. 1-0 (44).

Na de pauze trekt Nemelaer van leer en creëert het een aantal goede kansen. Helaas weten Giel van de Ven, Joeri en Pieter Vugts deze niet te benutten. Door het enthousiasme van Nemelaer lukt het de gasten nagenoeg niet om gevaarlijk te worden. Een vrije trap van Joeri kan de doelman maar ternauwernood verwerken en Jasper is er als de kippen bij om in de rebound vanuit een moeilijke hoek knap binnen te knallen. 2-0(61). Dosko blijft op zoek naar de aansluitingstreffer maar kan maar sporadisch dreigend worden. Met enig geluk weten ze toch te scoren, Invaller Nagtzaam ziet zijn schot via een verdediger met een curve onverwacht in het doel belanden. 2-1(85). In het restant weet Nemelaer onvoldoende gebruik te maken van de ruimte die ontstaat en staat de defensie als een huis.

Het was niet mooi maar door de collectieve strijdlust wordt wederom een verdiende overwinning behaald. Nemelaer kan zich met een lekker gevoel als “winterkampioen” gaan richten op het tweede deel van de competitie met een mogelijk perspectief op ….