uitgelicht

Met IVN Oisterwijk op doorstapexcursie in Heukelom


Op dinsdag 27 december om 10:00 uur kunt u samen met IVN Oisterwijk lekker doorstappen met een ommetje in Heukelom.

Wie weet ligt er sneeuw (Foto: Hans Janssen/ Facebook gemeente)

Het Ommetje Heukelom is een mooie wandeling van 3-4 uur en zo tussen de feestdagen dĂ© gelegenheid om eens lekker uit te waaien en een flinke wandeling te maken in de natuur. ‘We maken een flinke wandeling die ons brengt langs onder andere de Voorste Stroom, het Baksven, het Galgeven, het Keelven en het Schaapsven. Onderweg zullen onze gidsen het een en ander vertellen over het gebied en datgene wat we in de natuur tegenkomen.’

De parkeerplaats bij Mie Pieters aan de Laag Heukelomseweg 13 in Heukelom is het startpunt. Rond 14.00 uur komt u weer terug, afhankelijk van het weer en de samenstelling van de groep. ‘We adviseren om stevige wandelschoenen aan te trekken en eventueel eten en drinken mee te nemen voor onderweg. Rond 12.00 uur is er een pauze.’