uitgelicht

Kerstactie Durendael voor Sociaal Huis Oisterwijk en Villa Pardoes


De komende weken kunnen inwoners van Oisterwijk en omgeving de leerlingen van Durendael aan hun deur verwachten. Zij halen geld op voor het goede doel. Door corona hebben zij de Kerstactie twee jaar lang moeten aanpassen, maar dit jaar gaan de leerlingen weer als vanouds op pad. Zij halen geld op voor Sociaal Huis Oisterwijk en Villa Pardoes. En u kunt hen sponsoren!

Kerstactie

Een van de doelen is Villa Pardoes (Bron: 2 College Durendael)

Op donderdag 22 en vrijdag 23 december zijn de leerlingen van Durendael twee dagen lang dag en nacht in touw voor het goede doel. Zij nemen dan deel aan allerlei activiteiten waarvoor u een bedrag kunt sponsoren. Voetballen, schaatsen, bordspelletjes, gamen, bingo, mysterietocht, heel Durendael bakt, Disney-quiz en nog veel meer. Docenten en medewerkers van school begeleiden hen hierbij.

Hoe kunt u sponsoren?

Leerlingen die aan de deur komen hebben een leerlingenpas en een sponsorkaart bij zich. Sponsoren kan op twee manieren: contant of via de QR-code op de sponsorkaart. Standaard ziet u het bedrag staan van 2,50 (ten gunste van OMO- Ons Middelbaar Onderwijs). U kunt dit bedrag echter zelf aanpassen. Heeft een leerling een sponsorkaart zonder QR-code, dan kunt u contant geld geven. Hoeveel u sponsort, is dus helemaal aan u. Iedere euro is welkom!

Kerstloterij

Op vrijdagmiddag 23 december organiseert de school voor docenten en medewerkers een kerstloterij. Heeft u thuis nog (goede) spullen liggen die over zijn? Ze zijn er blij mee voor deze loterij. U kunt deze spullen afgeven op school. De docenten zullen op vrijdagochtend ook bij bedrijven langs gaan om spullen om te halen.

Waar gaat uw geld naar toe? 

Sociaal Huis Oisterwijk besteedt het geld aan de Kindercadeautjesbank en Kinderkledingbank, want elk kind in Oisterwijk moet mee kunnen doen. Villa Pardoes koopt van het geld een nieuwe rolstoelfiets. Daarmee kunnen kinderen die rolstoelgebonden zijn, ook genieten van een fietstocht met hun ouders. Twee fantastische doelen dus! Op vrijdagmiddag maken wij het totaalbedrag van de Kerstactie bekend.

Namens alle leerlingen, docenten en medewerkers van Durendael, hartelijk dank voor uw gulle gift!

DTZ logo low