ondernemers

Brandweerman Dion Schepens voor laatste keer mee en mag eigen gezin redden


Het was donderdagavond om 20.10 uur de laatste keer dat brandweerman Dion Schepens werd opgeroepen voor een uitruk met de Oisterwijkse vrijwillige brandweer.

Dion ‘blust’ zijn laatste ‘brandje'(Foto: Toby de Kort).

De brandweer werd gealarmeerd voor een verkeersongeval met letsel op De Lind in Oisterwijk. De politie en ambulance kwamen ook ter plaatse. Dion Schepens bestuurde de brandweerwagen en zag bij aankomst op De Lind tot zijn grote verbazing dat de bedrijfsauto van zijn vrouw Annita tegen een ambulance was gereden. Daarbij zou brand zijn ontstaan. Ook alle gezinsleden van Dion waren erbij.

Gelukkig was het geheel in scène gezet door de brandweer- en ambulancecollega’s van Dion omdat hij eind dit jaar na ruim 22 jaar een punt zet achter zijn brandweercarrière. Na “redding” van zijn gezin reed Dion voor de laatste keer terug naar de kazerne, waar hij muzikaal werd ontvangen door De Bōllekes. Samen met zijn collega’s werd nog gezellig teruggekeken op de brandweercarrière van Dion.

Bekijk hier meer foto’s van deze feestelijke avond