Care Inn

Belangrijke data voor carnaval in Haarens Strûivendûrp


Twee jaar hebben we het zonder optocht moeten stellen in ons dorp, maar in 2023 gaan we er weer helemaal voor. De voorbereidingen zijn in volle gang. De eerste inschrijvingen zijn binnengekomen tijdens de Early Birds inschrijving. In de aanloop naar de optocht, op zaterdag 18 februari 2023, zijn de volgende data belangrijk om in je agenda te zetten als je wil deelnemen aan de optocht.

Inschrijven, zaterdag 7 januari, 10-12 uur, Den Domp

Carnaval in Haaren begint bij de jongste…
(Foto’s Iris de Groot)

Voor loopgroepen (volwassenen en kinderen), jeugdwagens en wagens volwassenen is het inschrijfmoment op deze zaterdag. Vooraf kun je het optochtreglement en het inschrijfformulier downloaden vanaf onze website: www.destruivenweners.nl. Let op: voor loopgroepen en wagens zijn verschillende inschrijfformulieren aanwezig. Het is fijn als het inschrijfformulier volledig is ingevuld en ondertekend. Op de dag zelf graag het inschrijfgeld contant en gepast meenemen.

Wagenbouwbezoek, 11 en 12 februari

Zoals te doen gebruikelijk gaat de commissie en leden van de Raad van Elf op wagenbouwbezoek, voorzien van overheerlijke snert om de bouwers op te warmen in de winterse kou van de bouwplaats. Voor vragen kun je altijd een mail sturen naar info@destruivenweners.nl, de vragen komen dan bij ons als optochtcommissie terecht.

Doe mee! Samen voor een mooie optocht in het Haarense Strûivendûrp!