ondernemers

Vrouw gewond en hagelnieuwe auto na twee dagen in de kreukels bij aanrijding in Heukelom


Aan het einde van de middag vond woensdag een aanrijding plaats op de Heukelomseweg in Heukelom.

De schade is groot (Foto: Toby de Kort).

Ter hoogte van het tuincentrum remde een automobiliste om af te slaan en de parkeerplaats op te draaien. Net op dat moment komt er een fietser over het fietspad, waarvoor de automobiliste stopt. Een achterop komende bestelbus ziet de vrouwen in de auto totaal niet en botst met hoge snelheid tegen het voertuig.

De schade is groot en overal liggen brokstukken. Politie en ambulance zijn ter plaatse geweest. Een vrouw is ter plaatse behandeld; de ander is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van de bestelbus raakte niet gewond. De politie spreekt met getuigen en bekijkt camerabeelden.

De vrouw had de auto pas twee dagen geleden gekocht, ze heeft er helaas niet lang van kunnen genieten.

De auto werd door de klap over het fietspad geslingerd (Foto: Toby de Kort)