Care Inn

Toeter Jan uit Haaren heeft vanaf nu zijn eigen liedje


Jan van de Pas, in Brabant beter bekend als Toeter Jan heeft vanaf nu zijn eigen liedje.

Toeter Jan is te gast bij Nemelaer in Haaren, met de twee dames uit de videoclip. 

Toeter Jan is een graag geziene gast bij veel Brabantse sportclubs, kermissen en andere leuke evenementen.

Daar staat hij meestal met zijn toeter(s) paraat om de sfeer te verhogen. De laatste jaren kreeg Jan veel media-aandacht van diverse (sport)programma’s op TV.
Hij speelde zelfs een prominente rol in de reclame van ESPN, maar een liedje over Toeter Jan was er nog niet.

De Eindhovense zanger, Danny Canters, vond dat hier verandering in moest komen en maakte een liedje over het leven van Toeter Jan.

Samen met Randy Watzeels, Frank van Weert en Pieter van Velzen werd dit liedje geschreven en gecomponeerd.

Wat als een grapje een grapje begon nam al snel serieuze vormen aan en toen Toeter Jan het liedje voor de eerste keer hoorde werd hij dolenthousiast.

Bij een goed liedje hoort natuurlijk ook een echte professionele videoclip en die kreeg Toeter Jan ook één. Hij speelde zelf de hoofdrol in de clip en het plaatje werd compleet gemaakt met twee professionele danseressen.

Een groot deel van de clip, dat een kijkje geeft in het leven van Toeter Jan, werd opgenomen bij Jan’s clubje RKSV Nemelaer in Haaren.

Toeter Jan werd al vaak herkend op straat, maar dat zal nu alleen nog maar meer worden. Jan geniet volop van alle aandacht en blijft er vrolijk op los toeteren.

De videoclip is vrijdag 25 november op Youtube te bekijken en dan zal ook de single via de bekende portals te streamen en te downloaden zijn. En dan ook op onze website uiteraard te zien!

Maak kennis met Toeter Jan: