ondernemers

Test gratis uw vitaliteit bij Natuurlijk Gezond Oisterwijk


Op woensdag 30 november staat het thema ‘Vitaal’ centraal. Deze dag is speciaal voor iedereen vanaf 55+ uit de gemeente Oisterwijk.

Test uw vitaliteit.

Wil je weten hoe vitaal je bent? Kom dan langs om geïnformeerd te worden door de deelnemende organisaties, om lezingen bij te wonen over vitaliteit en voor een gratis vitaliteitstest. De vitaliteitstest duurt +/- 30 minuten. Na afloop van de vitaliteitstest krijg je een advies en kun je in gesprek met de beweegcoach Lisan Pronk van Natuurlijk Gezond Oisterwijk. Meld je hier (klik) aan voor de vitaliteitstest.

De vitaliteitstest vindt plaats op woensdag 30 november van 10.30 tot 17.00 uur in Wijkcentrum Pannenschuur, Lavendel 9 in Oisterwijk. Voor vragen kunt u contact opnemen met lisan@natuurlijkgezondoisterwijk.nl