Care Inn

Stichting Leergeld Oisterwijk geeft steuntje in de rug


Wist je dat 1 op de 12 kinderen leeft in armoede? Om die reden kunnen deze kinderen niet naar zwemles, op schoolreisje of een computer kopen voor school. Voor deze kinderen is er de stichting Leergeld.

Zo samen achter de laptop, dat kan nu echt niet. Thuis individueel is de richtlijn. Heeft u daarbij hulp nodig? Vraag Leergeld Oisterwijk!

Het allerbelangrijkste voor de stichting Leergeld is dat kinderen in onze gemeente niet in een isolement raken. Dat ze de kans krijgen om mee te doen aan activiteiten op het gebied van onderwijs, welzijn, sport en cultuur.

Rekening betalen
Voor de meeste leeftijdsgenootjes is dat heel normaal, maar voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben is het vaak onmogelijk om zo’n extraatje te bekostigen. Gewoon meedoen betekent voor kinderen dat ze meer eigenwaarde krijgen, dat ze kennis en vaardigheden kunnen opdoen. Daarom betaalt de stichting Leergeld voor deze kinderen de rekening.

Aanvraag doen
Stichting Leergeld heeft in heel Nederland stichtingen die als financieel vangnet werken. Dat gebeurt op een laagdrempelige manier. Via de website www.leergeldoisterwijk.nl kun je meteen een aanvraag doen. Tijdens een huisbezoek kijk je samen wat de mogelijkheden zijn. Een fiets, meegaan met een schoolreis, een computer of het betalen van zwem- of muziekles: er kan veel.

 Stichting Leergeld Oisterwijk

DTZ logo low