uitgelicht

Steun het lokale carnaval met een donatie of sponsoring


‘Een Dol ben je, een Dolnateur word je!’ De slogan van Stichting Döllekesgat die oproept de organisatie van openbare carnavalsactiviteiten te steunen.

Het Boerenbruidspaar, en zo nog een aantal meer mooie carnavalsactiviteiten … (Foto: Masja Vlaminckx)

‘Als Dol voel je je trots en verbonden met Döllekesgat. En ons feest der feesten kan niet gevierd worden zonder de sponsoren. Maar niet alleen bedrijven kunnen ons steunen. Als Dolnateur ga ook jij een stapje verder. Een Dolnateur is een trotse Dol die zich verbonden voelt, maar dat ook uitdraagt en middels een jaarlijkse donatie ons Döllekesgat financieel steunt. En met die steun zijn wij in staat het mooiste feest van het jaar in ons dorp te blijven vieren.’

Wil je meer weten over de activiteiten en mogelijkheden tot ondersteuning, kijk dan hier (klik!). Er staat ook informatie voor sponsoren.