Care Inn

Pepernoten en chocokusjes bij Matteo Oisterwijk *


Wederom is er dit najaar bij Matteo een ruim assortiment pepernoten met heerlijke chocolade omhult en de choco kusjes!14 verschillende kusjes met een (smaak) schuimvulling op een wafeltje met daarover heen witte of melkchocolade en een topping. Lekker voor bij de koffie op tafel of om te trakteren op bijvoorbeeld het werk.

Mmmmmm van Matteo!

Daarbij is het gehele assortiment macarons van Dutch Homemade uitgebreid naar maar liefst 24 smaken! Het gehele assortiment staat op de webshop, maar gezellig langskomen in de ijssalon kan natuurlijk ook. De pepernoten, macarons en chocokusjes kunt u ook laten bezorgen, op vrijdag, zaterdag en zondag van 17.00 tot 20.00 uur. Voor andere tijden graag eerst even contact opnemen via de mail info@matteo.nl

De ijssalon is vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 20.00 uur open. Na 18 december zijn er aangepaste openingstijden in verband met de verkoop van oliebollen.

* Uitleg over de ster in de titel leest u in onze Disclaimer