Care Inn

Lezing over Hoop en Optimisme in Bibliotheek Oisterwijk


November is NL leest maand. Het thema is dit jaar: oud worden, jong blijven. Maar hoe doe je dat? Hoe leidt je een gelukkig en hoopvol leven? Zeker in deze onzekere tijden is er veel behoefte aan hoop en optimisme. Schrijver en onderzoeker Leo Bormans komt hier op inspirerende wijze over vertellen.

Leo Bormans

Leo Bormans is onderzoeker en schrijver van internationale bestsellers als ‘The World Book of Happiness’, ‘The World Book of Love’ en ‘The World Book of Hope’, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar thema’s als geluk, hoop en liefde. Hij heeft een Master in Wijsbegeerte en Talen en is o.a. Distinguished Lecturer in Happiness Economics Research aan de Universiteit van Rotterdam. Hij inspireert en motiveert veel uiteenlopende groepen over heel de wereld.

Op 29 november komt Leo naar de Bibliotheek Oisterwijk met de Masterclass Hooptimisme, over positief ouder worden, geluk en hoop in nieuwe tijden. Met veel concrete voorbeelden waar we in ons dagelijks leven mee aan de slag kunnen. Gun jezelf het geluk om erbij te zijn en met hoop en optimisme de feestdagen in te gaan!

Geef jezelf deze Masterclass cadeau en nodig vooral ook anderen uit om mee te gaan. Iedereen kan hier zijn/haar voordeel mee doen!
Graag aanmelden via: oisterwijk@bibliotheekmb.nl

29 november
14.00-15.30u
Theaterzaal Tiliander
Gratis toegang

Meer informatie op www.leobormans.be
Deze Masterclass wordt je aangeboden door VSO Oisterwijk en de Bibliotheek Oisterwijk