uitgelicht

Kerstkoor geeft Kerstconcert in Haarense kerk


De Vereniging Kerstkoor Boxtel zal dit jaar twee Kerstconcerten verzorgen, waarvan eentje in Haaren.

Het Kerstkoor komt naar de Haarense kerk.

U bent van harte welkom op zondag 11 december in de Heilige Lambertuskerk in Haaren, aanvang 15.00 uur of op woensdag 14 december in de Sint-Petrusbasiliek te Boxtel, aanvang 20.00 uur. Het koor wordt gedirigeerd door Leo Spoor. Onder zijn bezielende leiding repeteert het koor al enige tijd om u tijdens de concerten al in de goede kerststemming te brengen. Er wordt een gevarieerd programma gebracht. Daartoe heeft het koor een aantal musici bereid gevonden hun medewerking te verlenen. Tommy van Doorn begeleidt het koor op orgel, mezzosopraan Marja Appünn treedt op als soliste, Liselotte de Nooijer luistert het programma op met harpspel en het klarinet-ensemble Clariforce uit Sint-Michielsgestel zorgt voor twee intermezzo’s.

Er wordt een gevarieerd programma gebracht, waarin ook plaats is ingeruimd voor samenzang. De toegang is gratis; een vrijwillige bijdrage in de kosten is welkom. Graag ziet het koor u op een van beide concerten.