Care Inn

Drie personen naar ziekenhuis bij woningbrand in Moergestel (+Film)


Maandagmorgen kort voor 6.30 uur reed een man door de Waterhoefstraat in Moergestel toen hij plots vlammen zag in een woning.

Drie gewonden bij woningbrand Moergestel (Foto: Toby de Kort).

De man stopte en klom over de schutting. Hij heeft het gezin wakker gemaakt, die daarop de eerste bluspoging begon. Het huis stond vol met rook. Er bleek in de woonkamer een tafeltje in brand te staan. De brandweer schaalde op naar code middelbrand. Diverse brandweer en politiewagens uit Oisterwijk, Moergestel en Tilburg kwamen ter plaatse. Ook een ambulance kwam met spoed ter plaatse. Er zijn drie personen naar het ziekenhuis vervoerd omdat ze te veel rook hadden ingeademd. De brandweer heeft de woning geventileerd. Stichting salvage komt ter plaatse om de schade te bekijken. Het betrof een vrijstaande villa met rietendak.