uitgelicht

Vijfduizend euro opgehaald voor KIKA door kinderen Tovervogel (+ Film)


Elke drie dagen sterft er in Nederland een kind aan kanker. Dit moet anders, zo vinden de kinderen van Basisschool de Tovervogel. Daarom hebben zij woensdagmorgen een sportieve ochtend beleefd voor Kika!

Alle kinderen van de Tovervogel paraat voor hun sportieve inspanning.

Soraya Hermsen Schut zal in 2023 deelnemen aan de run for Kika marathon. Alle leerlingen van basisschool de Tovervogel hebben mensen in hun omgeving gezocht om hun sportieve inzet te sponsoren voor het allerbeste minder doel wat er is: Kinderkanker de wereld uit helpen! Om 09.15 uur verzamelde alle leerlingen zich bij de Kiosk in het centrum van Oisterwijk. Na een gezellige warming up beten de leerlingen van groep 1/2 en 5/6 het spits af en renden met alles wat ze in zich hadden, gevolgd door de groepen 3/4 en 7/8.

Een hele mooie prestatie; deze werd dankbaar ontvangen.

De zachte lieve knuffel mascotte van Kika stond langs de lijn om de kinderen wat extra energie te geven en vooral heel veel high fives! Om 10.30 uur steeg de spanning! De mascotte kwam onder leiding van Soraya Hermsen Schut en Carla Claassen (evenmanager Tovervogel) de cheque onthullen. De leerlingen van de Tovervogel hebben samen maar liefst een bedrag van 4913,40 euro opgehaald welke Juan Bertrums, directeur van de Tovervogel, heeft afgerond naar het geweldige bedrag van 5000 euro.

Al met al een zeer geslaagde, sportieve, zonnige ochtend voor een heel goed doel!

 

DTZ logo low