ondernemers

Veel belangstelling bij herdenking bevrijding Moergestel


Zondag 23 oktober was er bij het monument Generaal sir Colin Muir Barber aan de Oirschotseweg 1 in Moergestel een herdenking ter gelegenheid van de bevrijding van Moergestel.

De Clan Lamont Pipe Band

Het is 78 jaar geleden dat de vrijheid op 23 oktober een feit werd. Jaarlijks herdenken we die bijzondere dag met een samenkomst, en bezoek aan het monument. De Clan Lamont Pipe Band ging voor, en onder andere burgemeester Hans Janssen en zijn vrouw hebben een krans gelegd. Er was koorzang van zanggroep Inspiration en Zanggroep Rucphen en leerlingen van de basisschool hebben zoals gebruikelijk het monument geadopteerd. De Scouting was aanwezig om te helpen met de kransen, er was een toespraak en na afloop werd nagepraat in Den Boogaard.

 

Burgemeester Hans Janssen en zijn vrouw leggen een krans (Foto: Rick Denissen).