Krekul

Stichting Leergeld helpt kinderen als alles duurder wordt


Energie, auto, boodschappen, wonen, school, alles is behoorlijk duurder geworden! Je hoofd dan boven water zien te houden is voor veel mensen en gezinnen op dit moment erg moeilijk.

Zo samen achter de laptop, dat kan nu echt niet. Thuis individueel is de richtlijn. Heeft u daarbij hulp nodig? Vraag Leergeld Oisterwijk!

Ook bij tweeverdieners, ZZP-er’s of mensen met een eigen bedrijf valt het vaak niet meer mee om rond te komen. Als door de financiële zorgen blijkt dat je kinderen tekort komen, bijvoorbeeld omdat er geen geld is voor sport, hobby, fiets, laptop of schoolspullen, kan Leergeld bijspringen. Alle kinderen moeten meedoen, want nu meedoen is straks meetellen, dat is het motto!
Ga naar de website voor meer informatie en neem contact op om te kijken wat zij voor u kunnen betekenen. En weet ook dat er regelingen zijn bij de gemeente of bij andere instellingen, zij kunnen helpen! Vraag er na waar je recht op hebt en laat de problemen zich niet opstapelen.

 Stichting Leergeld Oisterwijk

DTZ logo low