Care Inn

Stadsgidsen Oisterwijk staan weer klaar voor uw bezoek


Op initiatief van Bernard Bekkers verzorgen gidsen sinds 2003 stadswandelingen in Oisterwijk.

Een rondleiding door een gids in Oisterwijk.

De wandeling “van kerk tot kerk” start op onderstaande dagen om 10:30 uur vanaf de Joanneskerk in het centrum van Oisterwijk en duurt ongeveer anderhalf uur. Eindpunt is de indrukwekkende Petruskerk van architect Pierre Cuypers. Deelname kost € 5 per persoon. Aanmelden via info@stadsgidsenoisterwijk.nl of 0653195216.

De stadsgids vertelt tijdens de wandeling over het ontstaan van Oisterwijk, over historische panden, monumenten, kerken en markante personen van de “Parel in het groen”. In de maanden februari t/m november zal maandelijks zo’n openbare stadswandeling plaatsvinden. Meer informatie is te vinden op stadsgidsenoisterwijk.nl. De stadsgidsen verzorgen ook wandelingen “op maat” voor families, groepen cursisten, bedrijven, verenigingen, vriendengroepen, scholieren, etc. Naast de reguliere wandeling “van kerk tot kerk” en de rondleiding op de Joodse Begraafplaats, worden ook andersoortige wandelingen verzorgd. Bijvoorbeeld in combinatie met een bezoek aan de KVL, een kortere wandeling over de Lind en langs de Voorste Stroom, een wandeling door wijk de Waterhoef… Dag, tijdstip en duur kunnen dan in overleg worden bepaald. Met of zonder koffiebreak!

Wij wensen u alvast een fijne wandeling, geniet van al het moois in Oisterwijk.

De data zijn: 16 oktober en 20 november.