uitgelicht

Regiobank gaat voor de Buurtzaamste Ondernemer *


Buurtzaam ondernemen; ondernemers met hart voor hun buurt, die dat niet alleen zeggen, maar ook doen, of willen doen.

Ben jij al buurtzaam aan het ondernemen?

RegioBank heeft meer dan 450 Zelfstandig Adviseurs in Nederland die net als u lokale ondernemer in de buurt zijn. Zij kennen de buurt en de lokale markt goed en helpen u graag met groeien. Want lokale ondernemers helpen de buurt vooruit. Want als de bakker in de buurt blijft, blijven de slager en de doe-het-zelfzaak meestal ook. Zo zorgen we samen voor een plek waar mensen prettig wonen, werken en leven. En houden we de buurt financieel gezond.

Hoe buurtzaam is uw onderneming?

Benieuwd hoe buurtzaam uw onderneming nu al is, en in welke mate u bijdraagt aan de leefbaarheid van uw buurt? Doe de toets en ontvang uw score direct in uw mailbox. Vul de toets in voor 14 oktober en maak kans op de titel Buurtzaamste Ondernemer van 2022 en ontvang een cheque ter waarde van € 2000,-.

Klik en doe de Buurtzaamheidstoets

* Uitleg over de ster in de titel leest u in onze Disclaimer