Care Inn

Filmmiddag bij het Inlooppunt met de mooiste natuur uit Oisterwijk


Op zondag 23 oktober kunt u genieten van de natuurfilm ‘Oisterwijk, Parel in het Groen’ van Oisterwijk in Beeld. Die middag is het Inlooppunt aan de Kerkstraat 48 van 14.00 tot 15.30 uur voor even een huiskamerbioscoop.

Waar is Rob Rokven naar op zoek? U ziet het in de film! (Foto: Oisterwijk in Beeld)

Entree is gratis en zo ook de koffie/thee. Natuurlijk ontbreekt de popcorn niet. Iedereen is welkom, jong en oud, uit de kern Oisterwijk maar ook uit Haaren, Heukelom en Moergestel. Alhoewel er een beperkt aantal zitplaatsen zijn, hoeft u niet te reserveren.

Voor iedereen

Oisterwijk in Beeld heeft al heel wat korte filmpjes en mini docu’s gemaakt over Oisterwijk die allemaal op hun website, YouTube en Facebook te vinden zijn. Inmiddels prijken ook enkele grotere producties op haar palmares zoals deze natuurfilm die al door velen in het Natuurtheater en in Tiliander werd bekeken. De kaartjes waren toen al snel uitverkocht. Daarom nog één keer de Oisterwijkse natuur weer wat dichter bij.

Met een verborgen camera werden unieke beelden gemaakt (Foto: Oisterwijk in Beeld).

Geen big five

Nee, het klopt dat u geen wilde dieren zult zien. De opnames werden namelijk uitsluitend in de Oisterwijkse natuurgebieden opgenomen. Maar, mocht u denken dat daar niet zoveel te zien is, dan zult u versteld staan van wat er groeit en leeft. De film neemt u mee op een ontdekkingstocht door een gebied dat u zult herkennen en wellicht met andere ogen gaat zien.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan zondag 23 oktober om 14.00 uur naar het Inlooppunt aan de Kerkstraat 48.