ondernemers

Tour de la Moer fietstocht werd goed ontvangen (+ Fotoserie)


Zondag 4 september  werd de fietstocht Tour de la Moer georganiseerd vanaf Den Boogaard in Moergestel.

Oude voertuigen tijdens de fietstocht Tour de la Moer (Foto: Rick Denissen).

Deze unieke belevingstocht voor jong en oud kwam langs diverse monumenten en verrassende stops. De fietsrit in de omgeving van Moergestel kwam als vervanger van Toer Mee. De openingsrit werd gedaan door de burgemeester met zijn vrouw. Daarna volgden ongeveer 500 deelnemers, die een grote variatie aanlegplaatsen aandeden. Van de Marentakken kwekerij aan de Heikant tot grasmaaiers in de Heuvelstraat. Maar ook oude landbouw werktuigen en Volvo’s waren te bezien. Tot slot mocht men een kijkje komen nemen achter de poorten van de Rendierhoeve aan de Eindhovenseweg.

Rick Denissen nam zijn fotocamera mee, en laat u en ons nagenieten…

Klik hier voor de fotoserie