Care Inn

Taverne de Posthoorn sluit de zomer af met een Portugese vis BBQ en live muziek *


Zondag de 18e live muziek; zondag 25 september zal chef Aziz bij Taverne de Posthoorn een heerlijke Portugese vis BBQ verzorgen.

Mmmmm heerlijke gerechten.

Aziz heeft een aantal jaren in Portugal als kok gewerkt en zal de smaakpapillen verwennen met heerlijke oesters, dorade, coquilles en nog veel meer. Er zullen ook meerdere bijgerechten geserveerd worden. Voor eigenaar Ton Oerlemans is dit een heerlijke afsluiting van een mooi zomerseizoen. Als echte BBQ- en vis liefhebber is hij maar wat trots dat chef Aziz zijn medewerking wil verlenen. “We hebben hier bij onze Taverne de Posthoorn een prachtig 1e zomerseizoen gedraaid. Ons terras zat regelmatig vol, er zijn verschillende feesten geweest, van kinderfeestjes tot familiefeesten met buffet of BBQ, de muziek op ons terras op zondagmiddag viel in goede smaak en de Mongoolse BBQ avond werd goed bezocht.” “We zijn dan ook heel blij met de vele positieve reacties die we hebben gekregen van de gasten” aldus Ton zijn vriendin en gastvrouw Anoesjka van pelt. “We zijn een half jaar geleden dit avontuur aangegaan en hebben inmiddels een gezellig, goed en gemotiveerd team om ons heen waarmee we echt iets neer kunnen zetten.” Deelnemen aan de vis BBQ kost €34,50pp (kids t/m 12jr €17,50),excl. drank. Reserveren kan via de website www.tavernedposthoorn.nl of door te bellen naar 06-14679138.

Van terras naar thema avonden binnen

Ook voor kinderfeestjes genoeg te doen!

Komende herfst en winter periode bent u ook bij de Posthoorn op het juiste adres voor een gezellig samenzijn. Zowel voor stelletjes, families, vriendengroep, bedrijven is het genieten bij de Posthoorn. De openhaard zal regelmatig aan zijn voor een gezellig romantisch diner of anders samenzijn en er zullen thema avonden komen, m.n. op vrijdagavond. Ook zullen er verschillende buffet avondenof middagen komen. “We hebben afgelopen zomer genoten van de vele vriendengroepen en families die bij ons samenkwamen op ons terras” aldus Ton Oerlemans. “Deze mogelijkheid willen we ze ook in de herfst en winter bieden. Wij beschikken naast ons restaurant ook over een mooie zaal waar we thema avonden willen doen, met voorafgaand bijvoorbeeld een buffet wat bij dat thema past.”

De afgelopen weken zijn ze bij de Posthoorn flink aan het brainstormen geweest over ideeën hiervoor en de eerste thema avond is inmiddels bekend: op 7 oktober zal er een schnitzel avond zijn, waarbij u kunt kiezen uit verschillende soorten schnitzels en aansluitend zal het oktoberfest plaatsvinden in de zaal. Wilt u hierbij zijn dan kunt u reserveren via de website www.tavernedeposthoorn.nl of bellen naar 06-14679138.

Bartolo komt weer naar Taverne de Posthoorn.

Anoesjka: “Andere ideeën die in de planning liggen zijn bijvoorbeeld salsa avonden met voorafgaand heerlijke tapa’s, karaoke avond en stamppotavonden. De zondagmiddag willen we misschien gaan gebruiken voor (familie)brunch, eventueel met live muziek. Onze paasbrunch, maar ook andere brunches die we hebben verzorgd werden zo goed ontvangen dat we eraan zitten te denken dit een aantal keer op zondagmiddag te doen. Eerst gezellig en heerlijk brunchen bij ons en daarna is er nog tijd om heerlijk te wandelen op de mooie Kampina die op een steenworp afstand van ons ligt. Maar ook aan de kinderen wordt gedacht met bijvoorbeeld sinterklaasmiddag, poppenkastvoorstellingen en meer.”

Muzikale middag met Bartolo van den Braak
Aanstaande zondag 18 september sluit Taverne de Posthoorn het ‘muziek op het terras’ seizoen af met een optreden van de Haarense Bartolo van den Braak, de Nederlandse Frank Sinatra. Bij slecht weer zal dit binnen plaatsvinden. Wilt u verzekerd zijn van een plek aan tafel dan kunt u reserveren via www.tavernedeposthoorn.nl of door te bellen naar 06-14679138.

“We hebben zin in komende periode en hopen voor vele mensen gezelligheid te brengen in, wat ze zeggen, de donkere dagen.” Aldus Ton en Anoesjka. Hou de Facebookpagina en Instagram van Taverne de Posthoorn in de gaten voor het laatste nieuws.

* Uitleg over de ster in de titel en de ‘pen met munten’ leest u in onze Disclaimer