Care Inn

Taalcafé voor kinderen in Oisterwijkse bieb


Bij het taalcafé voor kinderen wordt er op een ontspannen manier, spelenderwijs, geoefend met het spreken van de Nederlandse taal.

Het Taalcafé voor kinderen.

Voor kinderen wiens ouders niet, of niet goed Nederlands spreken is het van belang dat ze hiermee oefenen. Dit doen ze natuurlijk op school, maar het Taalcafé kan hier in de vrije tijd en in vakanties, een aanvulling op zijn.

Het is een ongedwongen uurtje wat we op verschillende manieren invullen. We lezen voor, bekijken een filmpje, doen een spelletje of we gaan op ontdekkingsreis door de Bibliotheek. Het zijn zo maar wat voorbeelden want we bekijken samen wat we doen.

En als kinderen zelf iets willen vertellen over bijvoorbeeld een boek of iets wat ze hebben meegemaakt dan mag dat natuurlijk ook. Het belangrijkste is dat we samen bezig zijn met het de Nederlandse taal. Iedereen is welkom en aanmelden is niet nodig.

Elke dinsdag van 15.30 tot 16.30 uur, voor de leeftijd van 9 tot 12 jaar, deelname is gratis.

DTZ logo low