carnaval 2023

Jan van Ginneken stopt als fractievoorzitter voor D66 Oisterwijk


Vanaf 5 september draagt Jan van Ginneken het fractievoorzitterschap over aan Sharon Kroon.

Jan van Ginneken en Sharon Kroon – D66 Oisterwijk

Na anderhalf jaar heeft Van Ginneken ervoor gekozen zich de komende periode te focussen op het afronden van zijn studie Bestuurskunde. ‘Sharon en ik hebben de afgelopen jaren als team opgetrokken en ik ben er blij mee dat zij het fractievoorzitterschap op zich neemt. Natuurlijk blijf ik als raadslid actief en betrokken en daarmee zetten we onze fijne samenwerking voort.’

Het duo was tijdens de verkiezingen en ook daarna gezamenlijk actief. Ook Kroon zit als raadslid in de raad van Oisterwijk en is dus goed op de hoogte van wat er zich in politiek Oisterwijk afspeelt. D66 Oisterwijk is een van de coalitiepartijen, ze hebben D66 wethouder Eric Logister in het college.