Krekul

Bijzonder barbecueën en live muziek bij Taverne de Posthoorn Oisterwijk


Het is goed toeven bij Taverne de Posthoorn.

Op het terras, genieten van de zon, na een heerlijke fietstocht of wandeling. Met de kinderen of kleinkinderen midgetgolfen en daarna een ijsje eten of samen afsluiten met een lekker diner. Of met een familiefeest, vriendengroep of vrijgezellenfeest op pad door het Brabantse land op de E-chopper, een Solex, een Vespa of in de huifkar met een heerlijke lunch voor, of gezellig diner na, de tocht.

 

“Ik ben een groot liefhebber van bijzonder barbecueën” vertelt eigenaar Ton Oerlemans. Hij wil die liefde graag delen met zijn gasten. “Veel mensen zullen thuis weleens wat kolen of briketten laten gloeien voor het roosteren van een burger of een speklapje. Wij willen onze gasten graag echt culinair verwennen met bijzondere barbecues.”

 

Live muziek bij De Posthoorn

Vrijdag 2 september zal er een varken aan het spit worden geroosterd en pakken we uit met een Mongoolse bbq. We serveren dan grote vlees- en visspiezen met gegrilde groenten, diverse salades, gepofte aardappel, friet, stokbrood en diverse sauzen. De prijs is: 27,50 per persoon, exclusief dranken. Voor kinderen t/m 12 jaar geldt een speciaal tarief van 15,-, exclusief dranken. Inschrijven voor de speciale avond kan t/m dinsdag 30 augustus.

 

Op zondag 25 september serveren we een Luxe Portugeese vis bbq. Speciaal voor onze gasten zal chef Aziz luxe vis en schaal- en schelpdieren bereiden. Ook bij deze bbq serveren we diverse salades, gepofte aardappel, friet, stokbrood en diverse sauzen. De prijs voor deze luxe bbq is 34,50 per persoon, exclusief dranken. Voor kinderen t/m 12 jaar geldt een tarief van 20,-, exclusief dranken. Inschrijven kan t/m zondag 18 september.

 

“Met veel plezier hebben we de afgelopen maanden vaak genoten van live muziek op ons terras en bij minder warm weer binnen bij de haard. We zijn zelf grote muziekliefhebbers en delen die liefde graag met onze gasten.” Vertelt gastvrouw Anoesjka van Pelt. “Dat zetten we graag voort.”

 

Op zondag 11 september speelt Oisterwijker Louis Koopmans en op zondag 18 september komt de Haarense Bartolo van den Braak, de Nederlandse Frank Sinatra, opnieuw zijn muziek te gehoren brengen.

 

Voor reserveren en meer informatie kunt u bellen met: 06 14679138 of kijk op https://www.tavernedeposthoorn.nl/