Care Inn

Live muziek op de kiosk in Oisterwijk


In veel Brabantse dorpen staan nog mooie, deels historische, kiosken – meestal in het centrum – die jammer genoeg (te) weinig gebruikt worden.

Het duo speelt op diverse kiosken.

Ook dit jaar concerteren Leo Willemen, autodidact-pianist en Nico Weijns, gitarist/zanger op de kiosk op De Lind in Oisterwijk. Zij doen dit op zondagmiddag 28 augustus van 14.30 uur tot 16.30 uur. Hun programma bestaat uit evergreens, classics, luisterliedjes, maar ook meezingers en licht klassiek wordt niet geschroomd. Leo en Nico spelen tot hun eigen genoegen, maar vooral graag ook tot genoegen van iedereen die ernaar wil luisteren, voor jong(eren) en oud. Hopelijk is het prima weer, zodat velen weer kunnen genieten van dit muzikaal entertainment.

Uiteraard geheel gratis entree, met voor wie wil een uitnodigende donatiebus voor een vrijwillige bijdrage. De Tour de Kiosques & Terrasses is een initiatief van de Stichting ELBRIMALE Fonds te Vught, die al jarenlang muziekevenementen organiseert. Doelstelling daarbij is om musici, zowel (semi-) professionals als amateurs, een podium te bieden en dit zonder winstoogmerk. Zie ook de website www. elbrimalefonds.nl.