Care Inn

Gewonden bij frontale botsing met busje in Oisterwijk


Zaterdagmiddag zijn meerdere personen gewond geraakt bij een frontale aanrijding op de Gemullehoekenweg in Oisterwijk.

Meerdere gewonden bij frontale aanrijding (Foto: Toby de Kort).

Een busje en een auto botsten in een flauwe bocht van de Gemullehoekenweg frontaal op elkaar. In het busje zaten zes personen; in de auto drie. Diverse politiewagens, drie ambulances en de boa’s van gemeente Oisterwijk kwamen met spoed ter plaatse. Meerdere gewonde personen konden ter plaatse behandeld worden; twee werden overgebracht naar het ziekenhuis.

De Gemullehoekenweg werd afgesloten voor het verkeer. De politie onderzoekt de aanrijding. Op 11 april 2022 (klik hier) vond er ook een frontale botsing plaats in de zelfde bocht. Toen betrof het een leswagen. Buurtbewoners geven aan dat het volgens hen een zeer gevaarlijke bocht is, in combinatie met de snelheid.