Care Inn

Zang en gitaar rond het kampvuur in Haaren


Zang en gitaar rond het kampvuur roept bij menigeen wel idyllische gevoelens op. U kunt dit mee beleven op zaterdagmiddag 9 juli. Zang- en gitaarvereniging Da Capo verzorgt dan een sfeervol en informeel optreden waarbij u zeker uitgenodigd wordt om mee aan te sluiten en ook af en toe mee te zingen.

Maak Muziek

Gitaar bij het kampvuur

Zo’n 8 weken geleden bood Da Capo aan geïnteresseerden de gelegenheid om 7 gitaarlessen te volgen, en daarmee kennis te maken met de basis van het gitaarspelen. Hierop hebben 4 deelnemers ingeschreven en zij zijn aan de slag gegaan met een aantal liedjes met eenvoudige akkoordjes. Het resultaat zal ook te horen zijn tijdens het optreden aan het kampvuur.

Da Capo is een gezellige vereniging voor wie de unieke combinatie van zingen en gitaarspelen met een groep niet vreemd is. Met ongeveer 14 leden spelen en zingen zij liedjes uit alle hoeken van de wereld. De ene keer instrumentaal, dan weer alleen met zang, maar meestal gecombineerd. Dankzij dirigent Peter van Aerts halen ze elke week weer het uiterste uit zichzelf en de club. Ieder op zijn eigen niveau, in een goede en informele sfeer. Dankzij de verschillende leeftijden van de leden die varieert van 20 tot 50+ is het nooit saai!

Welkom
Het optreden vindt plaats op zaterdag 9 juli van 16.00 tot 17.00 uur. U bent welkom vanaf 15.30 uur om het kampvuur mee aan te maken. De entree is gratis; een vrijwillige bijdrage is welkom.
Adres: Heesakker 6 in Haaren, op het terrein van de kinderzorgboerderij Ons Buiten bij Dierenwelzijncentrum In ’t Veld. Breng uw eigen stoel, krukje of kleedje mee! Bij slecht weer is het binnen.

Voor meer informatie over de vereniging kijk op www.dacapo-zang-gitaar.nl.