ondernemers

Vijftigste editie Jaarmarkt Oisterwijk


31 juli staat de Jaarmarkt in Oisterwijk op de agenda. Het is dit jaar de vijftigste editie.

Kijken, en soms ook kopen op de Oisterwijkse Jaarmarkt (Foto: Joris van der Pijll)

Traditiegetrouw verwacht de organisatie 35 standwerkers die strijden om de Henk Rozen wisselbokaal. Henk was de oprichter van de jaarmarkt in Oisterwijk. Oisterwijk was destijds de eerste die een jaarmarkt in Nederland op zondag organiseerde. De organisatie is wederom in handen van Showband Taxandria, die hiervoor lang vooraf, en ook de dagen ervoor en zelfs in de nacht druk bezig is. Op de 31e juli opent de markt om 10.00 uur en sluit rond 17.00 uur. Van het oude Postkantoor tot Joanneskerk of omgekeerd is het snuffelen en je slag slaan!

Jubileum
Speciaal voor dit jubileum duikt de organisatie in de historie. Zo is er een koopman gevonden die al vanaf het eerste jaar op de markt staat; u treft hem dit jaar direct voor het oude Postkantoor. Uiteraard zal aan deze persoon extra aandacht gegeven worden.